Idusalat kanepiseemnetega

Idusalat kanepiseemnetega

Idusalat kanepiseemnetega

Retsept: Peg McCarron, Brooklyn, New York

Koostisosad

  • suur peotäis päevalille idusid
  • peotäis alfalfa idusid
  • suur peotäis spinati lehti
  • 8-10 poolitatud kirsstomatit
  • fetajuustu
  • vabal valikul salatiõli
  • soovi korral salati peale hakitud kreeka pählkeid või mandleid
  • 2 spl kooritud kanepiseemneid
  • 4-6 kivideta oliivi
  • soovi korral ¼ tükeldatud õuna
  • punase paprika ja küüslaugu salatikaste

Valmistamise juhend

Esimeseks kihiks pane serveermisalusele idud, lisa kanepiseemned ja õunad, viska segamini, lisa spinat, puista peale fetajuustu, salatikastet, lisa tomatid ja oliivid, purustatud pähklid ning veel salatikastet PS! Kooritud kanepiseemned on mõnusaks täienduseks kõiksugustele toorsalatitele! Kasuta neid ka küpsetistes – leivad, saiad, muffinid…

Kommentaarid

Sinu kommentaar on alati teretulnud!

Kõigi kommenteerijate vahel loositakse välja 20 € kinkekaart. Igal kuul teavitame uue võitja.

Andke oma kommentaar

Kommenteerimiseks peate olema sisse loginud. Palun logi sisse või registeeru.

Teised tooted