Maroko porgandi ja kanepi salat

Maroko porgandi ja kanepi salat

Maroko porgandi ja kanepi salat

Retsept: Evan Rilling

Koostisosad

  • 5 suurt porgandit
  • 4 spl kookosõli või oliivõli.
  • 4 purustatud küüslaugu küünt
  • 2 tl jahvatatud köömneid
  • ¼ klaasi koriandri lehti
  • soola, pipart
  • poole sidruni mahl
  • kooritud kanepiseemneid

Valmistamise juhend

Pese ja koori porgandid, lõika pikuti neljaks ning veel omakorda iga neljandik kaheks. Keeda porgandeid soolaga vees 10 minutit, kuni nad on kergelt pehmed. Kurna.
Kuumuta suurel pannil õli, lisa porgandid, küüslauk, köömned, sool ja pipar. Rösti keskmisel kuumusel segades kuni küüslauk hakkab kergelt värvuma. Võib ka kooritud kanepiseemneid soovi korral röstida (mina teen seda ilma õlita pannil), kuumutamata on seemned aga veelgi kasulikumad.
Serveeri külmalt, raputa roale koriandri lehed, pigista sidrunimahl, kooritud kanepiseemned. Võib lisada ka teisi rohelisi salateid.

Kommentaarid

Sinu kommentaar on alati teretulnud!

Kõigi kommenteerijate vahel loositakse välja 20 € kinkekaart. Igal kuul teavitame uue võitja.

Andke oma kommentaar

Kommenteerimiseks peate olema sisse loginud. Palun logi sisse või registeeru.

Teised tooted